Diensten

Vanuit Weeldenis worden meerdere vormen van coaching aangeboden. Op dit moment vooral vanuit onszelf als bewoners, in de toekomst hopen we meer aanbieders de gelegenheid te geven vanuit Weeldenis te werken.

Medische coaching en coaching voor medici

Inge heeft jarenlange ervaring als huisarts en heeft zich (sinds de ontdekking van haar eigen ziekte) ontwikkeld in leefstijl, voeding en lichaamsgerichte therapie. Als arts kan ze helpen bij het integreren van de gevolgen van ziekte/klachten in jouw leven. Ze reikt mogelijkheden aan voor het veranderen van leefstijl, denkt mee over eventuele medische vervolgstappen of complementaire behandelingen, en helpt je (weer) zingeving en betekenis te vinden.

Naast medische coaching voor patiƫnten, biedt zij ook coaching aan voor medici. Als zorgprofessional met een brede achtergrond snapt zij als geen ander hoe de medische wereld werkt en hoe jij je vragen rondom je loopbaan en werk kunt beantwoorden.

Voor meer informatie en het maken van een afspraak ga je naar Land van Veerkracht.

Coaching voor professionals en ondernemers

Jan Willem heeft inmiddels ruim 20 jaar ervaring als ondernemer, en heeft in zijn carriƫre veel professionals gecoacht. Hij zette meerdere bedrijven op en specialiseerde zich in impactondernemen, waarbij de bedrijven een positieve bijdrage leveren aan de wereld (klimaat, biodiversiteit, arbeidsbeperking, etc). Ook gaf hij organisatieadvies op managementniveau. Met zijn brede achtergrond (filosofie, kunstmatige intelligentie, grafisch ontwerp en impactondernemen) weet hij altijd wel een raakvlak te vinden.

Het leven – en dus ook je onderneming – loopt niet altijd zoals gepland. Soms krijg je te maken met tegenslag, verdriet of rouw. Hoe pak je weer invloed op je leven als zoiets zich voordoet? Hoe ga je om, met wat het leven op je pad brengt?

Ons proces heeft er onder andere toe geleid dat we anders zijn gaan wonen en leven. In plaats van de stad kozen we het platteland, waar rust is, veel groen, je vaak buiten bent, en je meer fysiek bezig (en dus aanwezig) bent. Het heeft ertoe geleid dat we beter begrijpen wat voor ons wel, en wat niet belangrijk is.

Jan Willem denkt (en doet) op heldere en scherpe wijze met je mee, als je met een vraag zit rondom je loopbaan, of als je een volgende stap wilt maken als ondernemer. Ook met bezinning of een (filosofisch) vraagstuk in je leven kun je bij hem terecht. Op dit moment is Jan Willem helaas niet beschikbaar omdat hij herstellende is van Post-Covid.

Scroll naar boven